Baka

Ja det blev ingen bakdag igår. Åkte ju som sagt iväg med Martina och det tog ett bra tag innan vi kom hem, tiden bara sprang iväg. Sen när vi kom hem så var det bara att åka igen skulle nämligen hem till svärmor och tvätta, fanns ju nämligen inga tvättider förän imorgon klockan halv 8 på morgonen och jag har inte så go lust att gå och tvätta så tidigt, så det blev lättare att låna svärmors. Så nu har man lite underkläder nytvättade iallafall. =) Resten får jag tvätta nästa år =) haha.
Håller just nu på med cupcakes som står på kylning just nu! Hoppas dom blir goda, dom ser iallafall goda ut på bilden. =) haha
Var in till stan idag på mellandags rean men hittade inte ett skit. Det enda jag gjorde var att klippa mig och att köpa hårvårdsprodukter för dom hade halvapriset. sen ingenting. Johan klippte sig också men blev inte nöjd alls, stackarn. Så det blir väl till att raka skallen på honom, hans hår växer ju ändå som ogräs så det gör ju inget =) hehe

Nej nu ska jag börja med nästa bakverk. Gott nytt år på er om jag inte skriver imorgon kommer nog inte ha tid ska på mopperacet på morgonen tror jag om mamma kan ha Ebba dvs. Tänker absolut inte ha med henne i den här kylan då fryser hon ju ihjäl min lilla plutt. 


Är det något ni vill höra med om i min blogg eller något ni tycker saknas? Skriv en kommentar!


Ebba käkar leksak i vagnen =) mums!

Bakdag

Ja idag blir det en bakdag. Hade tänkt åka in till Gränby idag med det var ingen som hade lust att följa med så då får det ta och bli en bakdag istället.
Nej det blir det inte alls fick nyss sms av martina om att hon skulle in till stan och köpa färg och massa sånt så då åker jag med henne in sen bakar jag. Måste ändå in och köpa ingredienser till mina bakverk. Nej nu har jag inte tid för nu vaknade lillan. Det fick bli ett kort inlägg.

Här kommer en liten video snutt så får ni se att lillskruttan kan åla! =)


-

Ja det har varit lite mycket nu med julafton och allt så det har inte blivit så mycket skrivade och nästan inga bilder, jag ska skärpa mig med det, har inte haft den tiden att sitta vid datorn de senaste veckorna. Men iallfall, julafton var kanon, vi fick jätte mycket fint till Ebba, massa kläder så nu har hon en hel ny garderob i strl 68 men det kan hon nog inte ha så länge till så bäst att passa på att använda alla kläderna nu! =) Hon fick leksaker också och pengar. Så nu har hon ca 5000 kr tror jag. Julafton spenderades först hemma hon johans farmor och farfar sen bar det av till johans mormor och morfar. Så det var en lyckad dag med massa mys. Vi fick lakan, pengar och presentkort mm. Men det var mest ebba som fick saker och det är ju så det ska vara.  
Innan jul så köpte vi även en ny bilbarnstol för den vi hade innan gillades inte av Ebba. Det var bara gap och skrik i den, men nu i den nya så är det mycket bättre, fortfarande lite skrik med inte alls som innan. Då var det panik skrik hela tiden. Haha. Så det var behövligt.

Hade även en jätte trevlig annandag jul med massa trevliga människor och ett skit roligt spel! =) Det måste göras om.  =)


Åh! har hittat den perfekta kameran jag vill ha en systemkamera från canon. Har ju världens dåligaste digitalkamera nu så fort man rycker till en smula så blir bilden helt suddig. det är ju ganska dyr men ska försökaa låna pengar av någon så jag kan köpa den nu för det är paket pris just nu. hoppas!!!! =)

Nej nu har Ebba precis vaknat och vill inte riktigt som Johan vill så då får vi ta och avrunda det här inlägget så får jag återgå till vardagssysslorna. Blir väl lite blöjbyte, ombyte till pyjamas, göra lite välling +ersättning och försöka få gumman att sova lite. Här kommer en glad bild på henne! =)


Kram / En snorig mamma och dotter! =)


åla

Ja jag skrev ju i förra inlägget att hon börjat åla bakåt och skrev att det inte skulle ta lång tid innan hon kom på att man kan komma framåt också. Och jag hade så rätt. Dagen efter så började hon åla framåt. Och nu går det skapligt fort fram till sakerna man lägger en bit bort. Så roligt att hon har börjat åla sig! Så om man lägger henne på golvet och går i väg en snabbis så vet man aldrig vart hon är, men oftast så brukar hon vara vid mattan under bordet för bordsbenen är så roliga att pilla på eller så är det julgranskulorna som hon drar i, mitt lilla busfrö. Hon börjar bli stor nu. Får se när hon får för sig att sitta då, det är hon mindre bra på. Haha vickar åt alla håll och kanter. Men det kommer väl när hon har lust med det! =) Får hoppas att hon inte gör som Hampus och börjar gå vid 7 månader usch va jobbigt. Ha hjälm på henne. Haha, nej så roligt ska vi inte ha. Hon kan helst vänta med det ett litet tag till.

Nu har julgranen kommit upp också och Ebba gillade den skarpt haha hon tog tag i en gren och höll i den hårt och grinade samtidigt för det gjorde ont i handen, jag kollade på henne och sa men du måste ju släppa annars så fortsätter det ju att göra ont. Sen släppte hon efter mycket om och men, körde iväg med ¨gåstolen långt ifrån granen och bara tittade på den, kollade på mig med sin busiga min och körde fram till den igen och gjorde det igen men den här gången så släppte hon på en gång och bara tittade och kände på kulorna. Nu kör hon nästan in i hela granen med gåstolen för att titta på kulorna. Hon är rolig min lilla plutt.

Och snart julafton, ska bli så mysigt att fira första julen med ebba, första julen med en början på ett nytt kaptiel i mitt liv, som mamma och med min alldeles egna familj, jag är verkligen super lycklig just nu. Ebba och Johan ni är de bästa som någonsin har hänt i mitt liv och jag är verkligen super glad för att just vara JAG!

God jul på er alla nu och hoppas ni får massa mysiga stunder med era familjer!

BVC

Ja i tisdags så var vi ut i snöoväderet för att åka till BVC, det blev till att åka med mamma för vi skulle ändå in till stan efter det. Ebba fick sina 6 månaderssprutor och det gick kanon, hon skrek till en gång bara sen så var det bra. Hon vägde 7110 och var 64 cm lång min korta tjockis. =) Så allt såg jätte bra ut, så nu blir nästa besök vid 8 månader tror jag hon sa, skulle få brev hemskickat så vi får se när det blir. Oj hon börjar bli stor nu min lilla sötnos.  Och innan vi skulle åka till BVC så la jag henne på mage på golvet för att gå in på toaletten en snabbis, sen när jag kom in igen så var hon på ett helt annat ställe mot var jag la henne.  Jag kliade mig i huvudet och undrade om jag var snurrig, men icke det var jag inte. När jag satte mig ner på soffan framför henne så fick jag se att jag faktiskt inte var snurrig. Hon ålade sig! Dock inte framåt utan bakåt. Haha min lilla skrutta. Så nu har hon börjat åla sig också, det dröjer väl inte länge innan hon kommer på att man kan ta sig framåt på det viset också. Hon kan även sitta en kort stund men sen vickar hon åt antingen det ena eller det andra hållet. Det går fort nu.

Imorgon så ska jag jobba. Så då blir det pappa dotter mys på kvällen. På dagen ska det nog bli julgranshämtning. Sen i helgen då blir det till att åka och köpa det sista sakerna till julgranen. Behöver en fot och en matta som granen står på. Så det hade jag tänk hitta på. Sen vet jag inte om jag hänger med Johan till Sandra det får vi se hur det blir med det. Får se vilken tid det blir. Nej nu ska jag gå och kolla vad jag ska göra för mat. Usch har ingen lust att göra någon mat idag, är inte sugen på något alls. Men man måste ju äta. Får gå och kolla vad det finns för något!

Ha det så bra alla.!!

kommentar

Ja jag har ju fått väldigt mycket respons på det inlägget jag skrev för ett tag sen om en viss person, och det verkar faktiskt vara ganska många som vet vilken person jag menar och många som håller med mig. Och det är synd att det ska behöva vara så för den här personen är verkligen snäll och hur go som helst om personen verkligen vill vara det och om man är vän med personen. Men den här personen har verkligen inte visat det för mig och i och med det så vill jag inte ha något med personen att göra. När h*n börjar visa sin sk. Förändring så kan jag börja visa respekt för dig. Men varför ska jag visa respekt för någon som inte visar respekt tillbaka? Känns inte ett dugg bra. Hoppas på att jag snart får se något utav den här förändringen.

Skulle ha åkt in till stan idag men det blev inte av för att jag inte hade någon att åka med, det är så tråkigt att åka in själv, man får ingen hjälp om man hittar något och är lite velig om det passar eller inte. Så det får bli stads resa imorgon istället. Måste hitta en korg där jag kan ha ebbas alla ytterkläder i, just nu så ligger de bara i en hög i hennes stol, mindre vackert. Nej nu ska jag gå och göra lite mat tills älsklingen kommer hem.


tråkdag

ja vad ska man hitta på idag då? Vill åka in till staden eller nått sånt men vet inte om Johan orkar sen är det rätt så sent så det blir väl ingenting, blir en hemma dag idag. Men man blir så otroligt seg av såna dagar. Hatar att gå hemma en hel dag, visst vissa dagar kan det vara jätte skönt när man vill vara hemma, men när man vill göra något och ändå är hemma så är det otroligt långtråkigt.
så vi får se om det blir något. Men skönt att vara hemma ibland med. '

På tisdag så är det 6 månaderkontroll och vaccination, usch och fy, vi får hoppas att det går bra med sprutorna. Sist när hon fick spruta så blev hon lite kinkig dagarna efter men ingen feber får hoppas att hon slipper febern den här gången också, men det vet man aldrig. Sen nu någon gång i veckan så blir det väl mamma/bebis fika skulle jag tro. Var ett tag sen man träffade alla.

Och snart mina vänner så är det julafton åh ska bli så mysigt med all julmat och julklappar, kommer ju bli ebba som får mest julklappar i våran lilla familj men det är ju jag som får öppna dom och glädjas åt alla fina saker som hon får, hon är lite för liten för att uppskatta julklappar. Så det ska bli mysigt. Vi firar med johans familj det här året då blir det med min familj nästa år.

Nej nu ska jag ta mig en julskinksmacka och kolla med johan om vi inte ska hitta på något iallafall! =)



Nostalgi

kommer ni ihåg den här låten? Den gick om och om igen i mina högtalare hemma, morgon som kväll.

/>
Idag har jag varit i staden och shoppat julgrans krimskrams. blev inte så dyrt som jag trodde det skulle bli men har lite kvar att köpa men inte så farligt dyra saker. Så då är man nästan klar med det, då är det bara julgranen som saknas, men den fixar vi tills 4e advent eller nått sånt hade jag tänkt ta upp den. Nästan alla julklapparna i färdiga också. Skönt
Igår var min otursdag, hade varit barnvakt åt min systers barn med min mamma och åkte därefter till gränby och kollade lite, när jag kollat färdigt och skulle gå därifrån så tappar jag jackan på marken så den blir skitig och när jag nästan är vid bilen så går mitt axelband till väskan sönder så allt ramlar ut. Väl framme vid bilen så ska jag lägga kassarna i bakluckan, får först inte upp bakluckan och när jag väl får det och ställer upp den och ska stoppa ner kassen så slår luckan ner rätt i huvudet på mig. Svärandes så går jag och ska lämna min vagn och då har jag en sån där sak som man kan stoppa i vagnen och när jag ska dra ut den så går den såklart sönder så jag inte får ut den, väldigt förbannad så lämnar jag vagnen och går med raska steg mot bilen. Letar efter nycklarna och får upp dom tappar dom på marken tar upp dom igen ja då ramlar nyckelringen av med mig och madde på bild ner på marken och när jag böjer mig ner för att ta upp den ja då ramlar såklart hemnycklarna av också så jag får böja mig igen. allt det hände med en skrikande bebis i bilbarnstolen på armen, gud va glad jag var sen kan jag lova. tror jag svor hela jäkla vägen hem. Usch det var inte kul alls. Men man har väl såna dagar dagar ibland också, men oftast så brukar oturen vara uppdelad ganska bra över dagarna men nu kom allt verkligen på en gång, blev väl värre för att jag var så förbannad, folk måste ju tro jag var dum i huvudet som satt och svor i bilen. haha

Nej nu ska jag ta mig lite julskinka.

Kort

Idag så for vi in till staden och tog lite kort på Ebba som ska bli lite julklappar, hon blev jätte fin på korten, min lilla fotomodell trots magonten. Min lilla skrutta har fått jätte ont i magen nu dom senaste dagarna för att vi försöker byta välling. hon har blivit jätte hård i magen, men har nu trappat ner på den nya vällingen och gått tillbaka till den gamla som hon hade. Så vi får hoppas att det blir bättre i magen nu, stackarna. Sen lite senare när magen är normal igen så ska vi gå över till en annan välling istället och kolla om det blir bättre i magen med den.

Nu är nästan alla julklapparna inhandlade har bara 2 kvar en till Ebba och till Elin och Tony. Men det ska köpas nu i veckan så då är allt klart, alla är inslagna också, måste bara ha några lappar som man skriver till och från på för dom tog slut, men det är bara ebbas klappar som inte är märkta. Har redan köpt 9-10 klappar till henne. haha lite väl galet men det är kul =) Just det har ju en till julklapp kvar till johan men den ska köpas imorgon sen ska lite ramar inhandlas till korten som vi knäppte idag också. Det kommer upp en sån bil på henne efter jul, kan ju inte avslöja fina bilden här, det kanske är någon som ska få en sån som läser. =)

Nej nu ska jag krypa ner i sängen och fösöka sova, man vet inte hur länge man får sova nu inatt.

Ha det så bra alla!

Du kan ju försöka men du kommer aldrig att lyckas!

Jag vet vad det är du försöker göra, du tror visst att jag är helt bakom flötet. Jag förstår inte hur du orkar att hålla på och bråka med alla hela tiden, du ger dig visst aldrig. Du har alltid varit en sån person som inte kan se andra lyckliga och glada du är alltid där och försöker förstöra för att du förmodligen är avundsjuk. Jag förstår inte vad det är för fel på dig, du söker verkligen bråk vart du än är. Spelar ingen roll om du sitter i bilen, är på mcdonalds eller på en fest, där du är blir det bråk så är det, och så har det alltid varit. Om jag vore du skulle jag aldrig klara av att ha det på samvetet, att jag medvetet förstört för så många personer och sen vara stolt över det. Jag förstår inte poängen med det hela. Man ska väl vara glad för någon annans lycka? Inte du, nej, nej, nej förstöra är det man ska göra. Det är mycket roligare än att vara snäll mot folk som är mycket bättre än en själv. Visst jag vet att du är en bra vänn när man väl är vänn med dig, men om man inte känner dig så är man din värsta fiende nästan, jag förstår inte. Och nu när du och jag inte är vänner längre ja då är det dax att försöka förstöra för mig, jag vet vad du gör, och jag vet vad du gjort mot mig flera gånger, ljugit och förstört, har så många minnen av där jag blivit sårad av dig, för det enda du verkar tänka på och som är viktigt för dig, är just du själv. Det är de enda som betyder något för dig, det är bara du, du, du ingen annan. 
Är väldigt förbannad just nu och det sitter nog du bara och skrattar åt för du vet att du har lyckat göra mig förbannad och ledsen och du ger ju bara dig själv en medalj för det, för att du lyckats. Grattis du har lyckats göra mig förbannad, hoppas du är nöjd nu! Men tro min jag är inte den som är svag jag klarar mig utan dig och dina falska fasoner. Jag är lyckligare utan dig och jag kommer lyckas i livet. Du ska aldrig få förstöra för mig, ALDRIG. 



RSS 2.0