-

Oj, oj, oj det var ett tag sen man skrev här. Har haft mycket annat att göra så det har inte blivit av. Har tänkt på att jag ska sätta mig ner och skriva men har aldrig riktigt kommit till skott, eller så har något kommit i vägen. Men sånt är livet.
Inte så mycket som hänt nu på sistone, mycket sammandragningar och mensvärk till och från men inget annat. Är så less på att vara gravid nu, vill att lill tjejen ska komma nu. Mina fötter ser även ut som fettofötter då jag svullnat som sjutton, så jag kan bara ha ungefär ett par skor. Har börjat använda stödstrumpor, men det är ju så jäkla varmt med dom. Och värmen gör ju inte svullnaden bättre heller. Värmen överhuvudtaget tar ju kål på mig. Men strumporna hjälper iallafall samt att ligga med fötterna i högläge när jag sover. Dom är inte alls lika svullna nu, men dock fortfarande för svullna för att jag ska kunna ha mina skor.  Jag som har köpt ett par super fina skor som jag tänkt ha när jag tar studenten, men får ju inte i fötterna i dom, så det blir att köpa 2 stl för stora ballerina skor eller ett par vanliga flipflop
tofflor som jag kan ha. 



Mina vackra fettofötter. =)



Provade även min studentklänning som jag köpt för ett par veckor sen för att se om jag kunde klämma mig i den. Och till en början så trodde jag att jag inte skulle få igen dragkedjan, men efter att ha kämpat ett tag så fick jag äntligen igen den. Den satt lite tajt men var hur fin som helst. Så jag ska försöka gå i den lite här hemma så att den går ut sig lite. Det är inte så att den sitter helt slimmad på mig utan det är bara precis en bit under brösten där magen börjar bli stor som den sitter tajt för att det är ett band där eller vad man ska säga. Men den har töjt ut sig lite grann så nu får jag igen dragkedjan relativt fort, men ska ha den på mig några gånger till så att den töjs ut lite mera så kommer det bli perfekt. =)

Satt även och tänkte på att det var ungefär ett år sen som jag fick mitt körkort. Exakt den 16:e maj förra året så fick jag mitt efterlängtade körkort, och har nu redan haft det i ett år. Usch så tiden går fort. Har även pimpat min vackra lilla golf, så nu är den blå istället för vit! =) Min älskade man gjorde det åt mig nu i helgen och jag vart verkligen super nöjd. Har ingen bild på den just nu men kan lägga upp en senare så får ni som inte sett den se pärlan! =)

Magen

Barnet


Barnet ökar fortfarande i vikt, men växer inte så mycket på längden längre. Barnet är fullt medvetet. Det lagrar näring i sina organ för att klara eventuella påfrestningar vid förlossningen. Barnet tränar sina lungor genom att dra in och trycka ut fostervatten i dem. Ändå är lungorna de sista av barnets organ som mognar. Nu ligger de flesta startklara med huvudet nedåt. Om inte, brukar man försöka vända det.

Vikt 3 kg.

Mamma


Det kan vara dags när som helst nu, men ta det lugnt. Många går längre än 40 veckor, särskilt förstföderskor. Att föda mellan vecka 37+0 och fram till vecka 41+6 anses normalt. Ditt fundusmått har planat av nu och växer inte lika snabbt. Många barn sjunker djupare ner i bäckenet nu. Det är vanligare om du fött barn tidigare. Brösten producerar redan råmjölk. Bäckenet är utvidgat.




Då var man inne i vecka 37 nu då. Har nu gått hela 36 veckor eller för att vara exakt 36+2 och det börjar närma sig nu. Är verkligen lättad över att det inte är så lång tid kvar. 25 dagar kvar, det är igentligen ingenting men för mig känns det som en evighet. Men det går nog relativt fort nu dom sista veckorna, har lite att stå i. Studenten närmar ju sig med stormsteg och det känns otroligt skönt. Redan nästa fredag så tar jag studenten, känns lite overkligt att skolan snart är över, men det ska bli skönt..


Stolt men trött tjockis!!



Nej nu ska jag mysa lite med min underbara man!! Ha det så bra alla!! =)


Kommentarer
Postat av: Miickzz

Heey tjejen !

Läser din blogg nyfiket varje dag ! :D

Väntar på att den lilla ska komma ut ! :D

Uscha för svullna fötter, :P

Men du är jätte fin annars, jätte fin mage och du ser ut att må bra trots smärta och allt sånt där jobbigt ! :)

Kul att ni ska flytta nu :) Lite större är alltid bra, nu när ni blir tre ! :D



Lycka till med allt ! :D

Kraam Mickan

2009-05-27 @ 04:00:12
URL: http://miickzz.blogg.se/
Postat av: Jeanette

OTROLIGT vackra fötter malin :) HAHAH :P

2009-05-27 @ 12:39:56
URL: http://Metrobloggen.se/jeanetteelisabeth
Postat av: Caroline

Haha vilka "små" fötter :D .

Men man ser väl oxå ut sådär sen x) .

Kläm ut lillan nu så vi får se goungen :D

2009-05-27 @ 20:19:40
URL: http://misscaarooliine.blogg.ser

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0