usch

var hos tandläkaren igår och skulle hämta ut min nya tandställning eftersom att klumpiga jag tappat bort den andra! haha. iallfall så när jag satt och väntade på att bli uppropad så läste jag i en tidning om en hemsk sak. Det handlade om ett par som var träningsnarkomaner. Hela deras vardag ägnade dom sig åt att träna och att veta exakt hur mycket kaloreier de kunde stoppa i sig, dom vägde maten och var helt tokiga i att hålla sin vikt. Efter att ha nått sitt mål med att väga så mycket som dom ville göra så blev plötsligt kvinnan gravid. Hon tänkte att ja men jag kan väl håll upp med träningen i ett år eller så sen börja igen. När lille nicklas som barnet hette föddes så gifte sig även paret. Men det blev inte alls som kvinnan tänkt sig, hon hade ju inte tid att träna för hennes lille tyrann som hon kallade sitt barn tog ju upp all tid och han hade förstört hennes välskulpturerade kropp.

 Efter giftemålet så bestämde hon sig iallafall för att börja träna på riktigt så hon och hennes man, som också var hennes personliga tränare, åkte iväg och tränade på deras gym och lämnade sonen ensam kvar i sin spjälsäng i någon timme. Efter att ha gjort så här i ett  par veckor så  var lille nicklas så undernärd att han skrek konstant, men paret hade inte tid att gå till doktorn med honom utan dom bara fortsatte att träna och sturnade i deras lille son. Men en dag när de kom hem så tyckte dom det var ovanligt tyst hemma och dom bara njöt av tyctnaden tills de att det gått en timme från de att dom kom hem, då märkte dom att deras lille son inte längre fanns vid livet, dom hade dödat sitt eget barn. Då gick det upp för dom vad dom egentligen hade hållt på med dom hade svält sitt barn till döds. Paret blev så rädda att de gömde deras lille sons smala kropp nere i källaren och låstades som om inget hade hänt, de gick och tränade som vanligt och betedde sig som att ingenting hade hänt, men när de uteblev från 6 månaderskontrollen så blev det klart att något inte stod rätt till och med hjälp av polisen och soc så hittades lilla nicklas kropp nere i parets källare och de båda dömdes till 20 år vardera i fängelse. Detta hände utomlands.

Jag blev så jäkla förbannad när jag satt och läste det här samtidigt som jag fick tårar i ögonen. Hur sjutton kan man ens tänka tanken på att lämna ett litet barn ensamt? Det är fan helt sinnessjukt. Jag skulle kunna betala alla pengar i världen för att få träffa såna här människor och bara få göra exakt samma sak mot dom som de gjorde mot sitt barn, jag skulle ta straffet och det vet jag att det finns många fler som skulle göra. För så där gör man inte mot ett barn. Ett barn som är så oskuldsfullt och som är helt beroende av en annan människa. Hur fan kan man? Jag förstår inte. Det sanna förnuftet säger ju att man lämnar inte sitt barn ensamt, inte ens någon minut, det spelar ingen roll om barnet sover eller inte. MAN LÄMNAR INTE ETT BARN! Fan jag tror människor har blivit helt från vettet. Hur kan man tänka på sig själv i första hand och låta barnet gå sist? Det är ju helt vrickat. Barnen är det som ska gå i första hand och de är dom som behöver all ens uppmärksamhet och tid. Sig själv får man tänka på senare när det finns tid för det! När barnet blivit större och mer sjävlständigt. Man kan ju förfan träna med sitt barn. Det är väl bara ta barnvagnen och gå ut och promenera? Träna hemma. Nej usch va arg jag blir på sånt där. Jag blir helt tokig och kan inte sluta tänka på det. Fyfan säger jag bara. Såna människor ska fan inte ha barn. Vad ska man göra för att barn inte ska bli behandlade på det här viset? sätta kameror i varenda hus och ha full övervakning så att det inte händer? Världens folk har ju för fan mist förståndet helt. Jag tycker inte ett dugg synd om föräldrarna utan det är barnet som får lida det stackars lilla barnet som inte vet något annat och som inte kan skydda sig eller säga till att något är fel. Usch säger jag bara. Vilka jävla människor det finns. Borde fan vara skottpengar på såna. 

Kommentarer
Postat av: Camilla - Mamma till Livia!

Fy fan vilka vidriga människor! Hur fasiken kan man göra en sån grej? Såna människor kan inte ha mycket innanför pannbenet!!! Tortera dom till döds är vad man skulle göra, låta dom få smaka på sin egna medicin!!!

2010-01-05 @ 13:16:20
Postat av: Annica

usch fyyy faan va hemskt, jag gråter när jag läser detta..

2010-01-05 @ 13:50:31
URL: http://trollmorsbusungar.blogg.se/
Postat av: Caroline - Mamma till Tino <3

Men gud , hur jävla slut får man vara :s ? Jag får ångest utav att bara gå på toa medans han sitter i babysittern typ , hur i HELEVTE tänkte dom där jävla människorna :S :@ , gud va arg jag blir.....!

2010-01-05 @ 20:04:30
URL: http://tinosmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0