Helt värdelös

Halloj hej. Ja jag vet att jag är helt värdelös på att uppdatera men min mobil fungerar inte riktigt som den ska och ja det är den jag uppdaterat från dom senaste inläggen. =) Ja vad ska man skriva då? Hmm Hade en kul kväll igår med mc donalds äventyr. Patte du är helt tokig du. MEN det är just därför jag gillar dig!! =) JA en helt okej kväll var det iallafall.. =)
Och nu sitter man här vid datorn och kikar runt. vaknade typ nyss efter en lång powernap som var helt underbar. Va på kalas hos syster som fyllde år tidigare på dan men kunde inte stanna så länge för Ebba hade nått crazy utbrott för att hon var övertrött och ont i tandköttet så det blev en snabbis där bara sen hem och sova!!! Nej inget annat kul och berätta har jag heller. Jobb står på schemat imorgon, känns inte så lockande men det är pengar! Och det är ju aldrig fel..

Såg även att jag hade gamla bilder på hur vi hade det i lägenheten förut men nu har det hänt massa saker och kommer förmodligen att göra om i sovrummet inom en snar framtid för det har vi inte fixat än. Men det kommer det kommer! Förmodligen nästa vecka som jag kommer handla material och sen blir det att göra om rummet veckan därpå. Men ska iallafall lägga ut lite nya bilder på lägenheten men det kommer i ett senare inlägg måste knäppa dom också.. Sen får ni se resultatet i sovrummet och bedömma om det blev snyggt..

Nu ska jag försöka söva hulliganen som försöker dra ut det mobila bredbandet hela tiden. haha.

Ha det bra mina vänner..


RSS 2.0