BVC

Idag har vi varit på BVC för lilltjejen har varit så sne i huvudet. Hon har lutat huvudet åt höger sedan hon föddes så nu tyckte vi att det var dax att kolla upp det, men som jag trodde så var det absolut ingen fara eftersom att hon ändå kunde vrida huvudet åt vänster och var inte helt låst, men vi skulle träna lite mera. Ebba ska ligga mer på mage för att träna upp muskulaturen i nacke och rygg så att hon kan hålla upp huvudet mera. Men barnmorskan tyckte hon var stark i nacke redan men att lite träning inte skulle skada.
Imorgon blir det massor av prat och fika med mammorna, det ska bli riktigt kul.
Nej nu ska jag slänga i mig lite mat som karln har gjort, mumma.

Ha det bra

Fika

Karln är och tatuerar sig nu medans jag sitter här och kollar på när lillskruttan sover. Vi ska snart åka in på mammafika i stadsparken vilket ska blir otroligt mysigt. Ska sedan försöka hitta en present till lilla Madde som blir stora tjejen idag hon fyller faktiskt hela 18 år. GRATTIS GRATTIS GUMMAN. 
Fick även reda på en rolig sak alldeles nyss, grannens lillskrutta Livia väger exakt lika mycket som Ebba och är precis lika lång. Det var lite roligt tycker jag, trots att hon är 2 veckor äldre, men hon vägde ju dock väldigt lite när hon föddes, lillskruttan, trodde hon skulle gå sönder bara man titta på henne. Men nu börjar hon karta  på sig och bli en stor söt tjej. =)

Nej dax att kila ner till bilen och köra ner till stan ha det bra alla. chao.

inte ork

har inte haft orken att uppdatera bloggen så mycket. Vill lägga ner så mycket tid som möjligt på Ebba. Lite uppdatering om Ebba, Hon väger nu 4820 och är 56 cm lång. Hon har nästan precis börjat le när man pratar och leker med henne. Har dock inte fått det på¨bild för så fort kameran åker fram så tittar hon på en som om man skulle vara knäpp. Tror inte hon gillar kameran riktigt. hehe. På tisdag ska hon på sitt första läkarbesök för att kolla så att allt är som det ska. Vilket jag vet att det kommer vara. =) kommer lite uppdatering om det senare. Och just nu så har hon precis ätit och ligger nu och snusar så gott på min arm. Ska snart gå och lägga henne i sin säng och sen ska jag själv hoppa i sängen eller så stannar jag upp och myser lite med gubben min. =)  Här kommer en liten bild, har nyare bilder på kameran men har inte lagt in  dom på datorn än men dom kommer senare.


Coolingen Ebba med en av alla favorit kusinerna Kevin. (hon har ju en del kusiner)

Älskling

Bara för att jag har världens sötaste dotter. <3Mammas busunge. Älskar dig!

RSS 2.0