Nostalgi på hög nivå

Jessi kommer du ihåg. haha fyfan va kul vi haft till den här låten.





Sjuk kul har vi haft det den här sjukt sjuka låten!
Älskar't

Dålig uppdatering

Ja jag vet att jag är dålig på att uppdatera men jag har inte alltid tid att sitta här och skriva, allt här hemma måste fixas man ska diska, städa och allt där i mellan. Sen kräver Ebba mycket uppmärksamhet nu också, så fort jag gå ut ur rummet så börjar hon grina. Hon tror väl att jag ska lämna henne. Så då tar allt extra lång tid med henne på armen. Men va gör man inte för sin dotter. Tänker inte låta henne skrika iallafall. Så då får allt ta lite extra tid. =)

Och väderet är ju hemskt just idag. Jag som hade tänkt ta mig ut på en promenad så de här förbaskade fettet försvinner någongång, men det gick såklart inte. Tänker inte ta ut Ebba i snöstorm så då får jag motionera lite inne istället Haha. 

Ebba har börja sitta jätte bra själv nu men det händer fortfarande att hon slår på huvudet så man kan inte låta henne sitta på golvet helt själv än. men det kommer nog snart. 
Här kommer 2 bilder.



Se så duktig jag är.



 

Den fina pyjamasen som snart börjar bli för liten. Och se så glad jag är.
En riktigt linslus! =)

bebis i tvättkorgen

Ebba var så intresserad av tvättkorgen när vi höll på att tvätta så hon fick provsitta den lite, och de tyckte hon var roligt. Hon pratade på som bara sjutton i korgen och såg ut som världens lyckligaste.

 

ibland låter det som om hon säger titta, titta. Vet inte riktigt om hon gör det men det låter precis som det iallafall.

 

Nej nu kommer mamma och pappa på fika.

 

Chao!


ett tag sen

Ja det var ett tag sen man skrev här men nu mår vi iallafall bättre. Ebba är helt återställd men hon var bara lite täppt i näsan och det är vad jag är just nu men ingenting annat så det är väl rätt okej. Vi har tagit det lugnt och försökt blivit friska.

Idag har vi varit och målat hos Fredrik och Martina sen följde vi med och kollade på massa saker inne i stan som Martina skulle ha till hemmet och till bröllopet. Japp ni läste rätt dom ska gifta sig så Grattis, grattis på dom. Ska bli så kul så. =)

Nej nu är Herman kakan färdig så nu ska man väl ta sig en smakbit på den och se om den är god. Har ju två till att ge bort som jag skulle gjort igår men det blev inte av och inte idag heller så får göra det imorgon vet ju vilka jag ska ge till så får passa på att göra det imorgon lite senare på dagen. Ska ju på Mamma-bebis fika imorgon hos Julia så det får bli efter det.

Nej nu ska jag gå och smaka på honom sen lägga mig i min mysiga säng och gosa in mig i Johans armar och stjäla lite värme från honom. Ögonen går i kors nästan haha.

Chao


sjuklingar

Ja här hemma är vi sjuka, både jag och Ebba. Hon är bara lite snorig och täppt medans jag har ont i hela kroppen och framförallt ryggen. Hatar att vara sjuk för jag får alltid så otroligt ont i ryggen jämt. Nu är det så förjävligt att jag knappt kan lyfta Ebba utan att nästan börja böla. Haha. Alvedon hjälper ett tag men inte längre stunder. Ett långt skönt bad brukar hjälpa ett tag och att sova men det går ju inte när man har en liten att ta hand om. Inte kan jag ringa till Johan heller och säga åt honom att komma hem för glömska jag glömde ju telefonen hemma hos mamma igår som jag inte ens trodde att jag hade med mig dit. Och har ingen lust att åka ut och hämta den nu när jag mår som jag mår. Blä säger jag bara.  Tur att Ebba är pigg iallafall, hon hade lite svårt att sova inatt bara men efter att ha höjt upp under huvudet så gick det lite bättre iallafall.


Åh Johan kom hem!!

 

Hemma

Ja nu är vi hemma igen efter en dag på Fyrishov och mycket folk var det. Den lite varmare bassängen var avstängd så det gick inte att bada där med Ebba. så vi prövade i själva äventyrsbadet med det var svinkallt och massa ungar som stänkte vatten hela tiden, så vi gick till undervisningsbassängen som var öppen och hade det trevligt där. Mycket varmare vatten och lugnare. Ebba plaskade som sjutton i vattnet och försökte simma iväg. Doppa huvudet gjorde hon också. =) hon sa inte ett ljud utan kollade bara med en chockad min sen smilade hon upp som en sol och fortsatte att plaska! =) Min lilla gos tjej. Nu har vi ätit för ett tag sen och bara gosat i soffan hela familjen. Och Johan gjorde min dag ännu bättre när han sa att han skulle vara ledig imorgon! Gud va glad jag blev=) Så då blir det en heldag hela min lilla familj. så mysigt så. Vet inte vad vi hittar på men det kanske blir ner på staden och kolla in ett par glasögonbågar till johan. Har har ju glasögon men han använder dom nästan aldrig för han tycker dom är fula. Eller han säger att han ser mer kvinnlig ut. Haha. Han är rolig han.

Nej nu ska jag diskutera lite med Johan vad vi ska hitta på sen ska jag nog ta och göra mig något gott. Är så sugen på något sött. =)

Blev inga bilder idag från badet fick lite bråttom då vi skulle åka. Kollade på termometern och insåg att det var otroligt kallt ute så jag fick klä på Ebba mer kläder och i all hast så glömde jag kameran. usch 21,7 minus, näshåren frös ihop när man gick ut. =) Burr, nu ligger jag under täcket i soffan och myser sjutton medans Ebba drar i våran stackars halvdöda blomma som står på golvet.  En liten huligan är vad hon har blivit sliter i allt hon får tag i. kläderna på torkställningen stär absolut inte säkert nu. haha hälften ligger på golvet redan. Och en hel rot har hon dragit upp ur blomman alldeles nyligen. haha min lilla skit. Bäst att ta sopkvasten och sopa upp lite. ser ut som en krigszon på golvet när hon ryckt i blomman. =)


johan har fått en vänskapskaka idag, Herman som dom heter. Fattar inte riktigt vad det är men läste på internet att det är typ som ett kedjebrev fast ätbart. Har hållt på sen 1997 då det startades. Så nu ska man hålla på å baka en kaka eller vad det blir en 10 dagar sen skicka delar av den vidare till 4 vänner. haha konstiga saker som finns! =) Någon som har erfarenhet av en Herman vänskapskaka?  

I full gång med sitt dagliga bablande! =)


bada

idag ska vi åka iväg till fyrsihov med martina och hennes familj det ska bli mysigt, ska nog ha med kameran så det blir nog några kort som ni får se senare. har precis diskat samtidigt som jag underhöll ebba med att sjunga och dansa konstigt och jädrar va hon skratta. haha det är så gulligt när man får höra hennes jollrande skratt. :D så underbart. det var behövligt att diska, det var ganska mycket från igår och lite från dagen innan, ajjabajja Malin. haha nej nu ska jag ta och fixa mih i ordning lite, byta blöja och sen packa. =)

ha det så bra alla nu för det kommer vi ha. =) Får hoppas att man kan ha gamla bikinin bara haha, men det blir till att ha shorts tänker inte visa mina vackra bristningar. haha dom på magen är så små så dom syyns nästan intge. haha det ska ju synas att man fått barn. nej dax att pröva bikini. önska mig lycka till =)

usch

var hos tandläkaren igår och skulle hämta ut min nya tandställning eftersom att klumpiga jag tappat bort den andra! haha. iallfall så när jag satt och väntade på att bli uppropad så läste jag i en tidning om en hemsk sak. Det handlade om ett par som var träningsnarkomaner. Hela deras vardag ägnade dom sig åt att träna och att veta exakt hur mycket kaloreier de kunde stoppa i sig, dom vägde maten och var helt tokiga i att hålla sin vikt. Efter att ha nått sitt mål med att väga så mycket som dom ville göra så blev plötsligt kvinnan gravid. Hon tänkte att ja men jag kan väl håll upp med träningen i ett år eller så sen börja igen. När lille nicklas som barnet hette föddes så gifte sig även paret. Men det blev inte alls som kvinnan tänkt sig, hon hade ju inte tid att träna för hennes lille tyrann som hon kallade sitt barn tog ju upp all tid och han hade förstört hennes välskulpturerade kropp.

 Efter giftemålet så bestämde hon sig iallafall för att börja träna på riktigt så hon och hennes man, som också var hennes personliga tränare, åkte iväg och tränade på deras gym och lämnade sonen ensam kvar i sin spjälsäng i någon timme. Efter att ha gjort så här i ett  par veckor så  var lille nicklas så undernärd att han skrek konstant, men paret hade inte tid att gå till doktorn med honom utan dom bara fortsatte att träna och sturnade i deras lille son. Men en dag när de kom hem så tyckte dom det var ovanligt tyst hemma och dom bara njöt av tyctnaden tills de att det gått en timme från de att dom kom hem, då märkte dom att deras lille son inte längre fanns vid livet, dom hade dödat sitt eget barn. Då gick det upp för dom vad dom egentligen hade hållt på med dom hade svält sitt barn till döds. Paret blev så rädda att de gömde deras lille sons smala kropp nere i källaren och låstades som om inget hade hänt, de gick och tränade som vanligt och betedde sig som att ingenting hade hänt, men när de uteblev från 6 månaderskontrollen så blev det klart att något inte stod rätt till och med hjälp av polisen och soc så hittades lilla nicklas kropp nere i parets källare och de båda dömdes till 20 år vardera i fängelse. Detta hände utomlands.

Jag blev så jäkla förbannad när jag satt och läste det här samtidigt som jag fick tårar i ögonen. Hur sjutton kan man ens tänka tanken på att lämna ett litet barn ensamt? Det är fan helt sinnessjukt. Jag skulle kunna betala alla pengar i världen för att få träffa såna här människor och bara få göra exakt samma sak mot dom som de gjorde mot sitt barn, jag skulle ta straffet och det vet jag att det finns många fler som skulle göra. För så där gör man inte mot ett barn. Ett barn som är så oskuldsfullt och som är helt beroende av en annan människa. Hur fan kan man? Jag förstår inte. Det sanna förnuftet säger ju att man lämnar inte sitt barn ensamt, inte ens någon minut, det spelar ingen roll om barnet sover eller inte. MAN LÄMNAR INTE ETT BARN! Fan jag tror människor har blivit helt från vettet. Hur kan man tänka på sig själv i första hand och låta barnet gå sist? Det är ju helt vrickat. Barnen är det som ska gå i första hand och de är dom som behöver all ens uppmärksamhet och tid. Sig själv får man tänka på senare när det finns tid för det! När barnet blivit större och mer sjävlständigt. Man kan ju förfan träna med sitt barn. Det är väl bara ta barnvagnen och gå ut och promenera? Träna hemma. Nej usch va arg jag blir på sånt där. Jag blir helt tokig och kan inte sluta tänka på det. Fyfan säger jag bara. Såna människor ska fan inte ha barn. Vad ska man göra för att barn inte ska bli behandlade på det här viset? sätta kameror i varenda hus och ha full övervakning så att det inte händer? Världens folk har ju för fan mist förståndet helt. Jag tycker inte ett dugg synd om föräldrarna utan det är barnet som får lida det stackars lilla barnet som inte vet något annat och som inte kan skydda sig eller säga till att något är fel. Usch säger jag bara. Vilka jävla människor det finns. Borde fan vara skottpengar på såna. 





RSS 2.0