Tv-spel

Idag har vi inte gjort nått speciellt vi åkte hem till Martina och spelade jätte gamla tv-spel som vi spelade när vi var små. Ganska kul ett tag, men sen blev det ganska långtråkigt. Men det var trevligt. Mamma och Catta var också där så vi fikade och pratade massa skit bara.

Ebba har en ny förälskelse. Hon Älskar Martinas nya hund. Hon tycker det är jätte roligt att klappa och dra henne i öronen. Hehe min lilla skrutt. För tillfället ligger hon och sover, det är jobbigt att dra hunden i öronen hela dagen så då måste man ladda upp batterierna lite. Så hon sussar sött i sin säng. Hon lär väl vakna snart och vara hungrig. Så man måste passa på att uppdatera medans hon sover. Det är lite svårt när hon är vaken och ska sitta i knät medans man skriver för då ska hon göra som mamma gör. HOn slår och baknar på alla tangenterna, dreglar ner det gör hon också. Haha hon är så jäkla gullig.

Och Jennifer har blivit bättre, magsmärtorna hade försvunnigt så det var ju tur att det inte var något farligt.

Nej nu ska jag kolla lite på simpsons sen ska jag ta och kolla vad det ska bli för mat idag då. Usch det är så tråkigt att komma på vad man ska äta.

Någon som har nått förslag på vad man kan äta idag?


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0