Sovmorgon

Ahh, vilken härlig sovmorgon man fick idag. Vaknade av att det ringde på dörren och jag undrade vem sjutton kommer vid den här tiden, Ida ska ju inte komma för än 1. Gick och öppnade dörren och där står ida och ser glad ut och säger fan sover du fortfarande. Hehe. Och då trodde jag klockan var bara typ 9 eller nått sånt.
Så Ebba och jag fick oss en riktigt sovmorgon. Ho till sn var väl helt slut efter att ha fått den där nedrans sprutan igår. Men det var väldigt skönt för min del. Hon somnade ju runt 8 kvällen innan också så hon sov riktigt länge. Vaknade 1 gång och skulle ha mat sen vaknade hon bara några få gånger och ville ha nappen och somnade sen om på en gång. Jätte skönt och välbehövt för min del. Nu känner jag mig verkligen utvilad och glad som en lärka, fast det är jag ju oftast. =) Lillskiten sover nu med. Hon brukar oftast somna runt 8-9 tiden på kvällen och sen vakna runt 5 vilja ha mat och sen somna om och vakna runt 8 tiden igen för att vakna för dagen och vara pigg och glad.

Får väl se om papperna till specialisten kommer imorgon. Ebba måste nämligen träffa en specialist för att hon lutar huvudet åt ena hållet hela tiden. Eller specialist kanske det inte är, jag vet faktiskt inte vad det är men BVC tanten sa att hon kunde mer inom det området. Och då ska "Specialtisten" bedömma om Ebba måste gå på sjukgymnastik eller inte. Så vi får väl se hur det blir.
Uppdaterar imorgon om det kommit nått brev eller inte. Nu ska jag krypa ner i en renbäddad säng. Skönt.
Ha det bra alla!

En väldigt liten Ebba gos! Mitt allt. =)


Kommentarer
Postat av: Caroline - snart är h*n här <3

Hoppas det löser sej de där med huvudet :/ ..

2009-09-23 @ 10:05:30
URL: http://misscaarooliine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0